dijous, 19 d’abril del 2012

Mercat d'artesania Peces Puces


Us deixem unes imatges de la nostra participació al mercat artesanal Peces Puces d'Igualada. Va ser un dia molt divertit, i tot i que finalment va ploure una estona, la valoració és molt positiva! Moltes gràcies a La Bastida per l'organització!! Podeu veure més imatges al seu web i en aquest preciós video.
Os dejamos unas imágenes de nuestra participación en el mercado artesanal Peces Puces de Igualada. Fue un día muy divertido, y aunque finalmente llovió un rato, la valoración es muy positivaMuchas gracias a La Bastida por la organización! Podéis ver más imágenes en su web y en este precioso video.
Some pictures of our participation to the craft market Peces Puces in Igualada.It was a funny day. Thank you very much to La Bastida for the organization! More images on the website and this lovely video.



dimecres, 11 d’abril del 2012

Peces puces

El proper dissbte 14 d'abril estarem participant tot el dia a la primera edició del mercat artesanal  Peces Puces al Rec d'Igualada. Organitzat per l'associació La Bastida i ubicat al pati del Museu de la Pell d'Igualada, serà una jornada plena d'artesania, música, tallers, contes, poesia i moltes coses més. Estem molt contents de poder participar-hi!

Consulteu: participants, tallers, horaris i més informació

Us hi esperem!!